Administratiekantoor WeDo | Profitcoaching
Contact.
Home.
Administratie.
Exact Synergy.
Interim.
@
Tarief.

Exact  Synergy Enterprise

Werkt u binnen uw bedrijf al met Exact Globe dan is de stap naar Synergy  Enterprise de meest logische als u uw bedrijfsprocessen en front-office activiteiten beter wilt gaan stroomlijnen. WeDo levert maatwerk bij de implementatie van Synergy  Enterprise en houdt hier bij rekening met uw wensen en denkt met u mee in het verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen teneinde een optimaal resultaat te kunnen behalen.

 

Wat kunt u met Exact Synergy?

Structureer uw bedrijfsprocessen

Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.Eén systeem dat uw bedrijf transparant maakt voor al uw medewerkers.

 

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie

Met Exact Synergy Enterprise zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. Na het inrichten van de bedrijfssoftware werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online CRM/HRM/ERP software pakket.

 

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht

Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen - workflowmanagement geven medewerkers en managers de mogelijkheid om taken snel te verdelen over de juiste mensen.

 

 

 

 

© WeDo | Webdesign